Nije mogao sakriti suze na tribini stadiona u Dohi,  a onda je kćerkica oduševila cijeli svijet
FOTO: EPA

Pojavila se najemotivnija fotografija sa Mundijala

Nije mogao sakriti suze na tribini stadiona u Dohi, a onda je kćerkica oduševila cijeli svijet

Haris Zilić

Na Mundijalu u Kataru gledali smo dosta lijepih i zanimljivih scena na tribinama. U centru pažnje bili su Marokanci  koji su sve oduševili plešući na terenu sa svojim majkama nakon trijumfa.

Jedna od najemotivnijih slika iz Katara stiže nam upravo sa marokanske tribine.

Nakon poraza Maroka u polufinalu od Francuske rezultatom 2:0 pojedini navijači afričke selekcije niosu mogli sakriti suze.

Jedan od navijača je bio vidno tužan nakon poraza, a utjehu mu je dala njegova mala kćerkica.

Zagrljaj kćerkice i oca sa tribine u Kataru postao je vrlo brzo hit na društvenim mrežama.

O kojoj fotografiji je riječ možete pogledati OVDJE.

Oglasi

Mnogi su mišljenja da je ovo jedna od najemotivnijih fotografija u historiji Svjetskih prvenstava i da se ljubav kćerke i oca ne može mjeriti.

Marokanci će i danas imati veliku podršku u utakmici za treće mjesto protiv selekcije Hrvatske.

Maroko je prva afrička selekcija koja je stigla do polufinala Mundijala, tako da će biti i prva afrička selekcija u historiji koja će igrati utkamicu za treće mjesto.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

U gradovima širom Maroka i ova utakmica će se gledati sa velikim zanimanjem jer je ova generacija fudbalera ispisala historiju marokanskog fudbala.

Po doalsku iz Katara fudbalere i stručni štab Maroka čeka nevjerovatan doček bez obizra kako završi meč za treće mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi