Marchisio zadovoljan remijem protiv Intera

U Juventusu vjeruju da mogu odbraniti titulu

Marchisio zadovoljan remijem protiv Intera

Endin Čaušević

Fudbaler Juventusa Claudio Marchisio izjavio je da je zadovoljan sinoćnjim remijem u derbiju osmog kola italijanske Serije A protiv Intera.

Veznjak Juventusa nakon utakmice kazao je da su željeli da savladaju Inter jer su svjesni da moraju nadoknaditi ogromnu prednost za liderima Serije A. Ipak, u Juventusu nisu razočarani ni remijem.

„I dalje vjerujemo da se možemo vratiti u utrku za Scudetto. Mi smo Juve i ovo je tek start sezone, do kraja je sve moguće“, rekao je Marchisio.

Marchisio se na teren vratio nakon povrede, a kratko je prokomentarisao i špekulacije da će pojačati Liverpool.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Sretan sam u Juventusu. Nemam namjeru da idem“, dodao je Marchisio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.