Marotta: Nadam se da će se Buffon oporaviti do subote

Slijedi derbi sa Interom

Marotta: Nadam se da će se Buffon oporaviti do subote

Generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta nada se da će Gianluigi Buffon biti spreman za Inter.

Golman torinskog kluba je, naime, zadobio povredu lista i pod upitnikom je da li će biti na raspolaganju Massimilianu Allegriju za subotnji duel sa Interom u okviru 16. kola Serie A.

"Nadam se da će Buffon igrati za vikend. Imam vjeru u naše medicinsko osoblje i oni će uraditi sve u svojoj moći kako bi ga osposobili za važan meč protiv Intera", izjavio je Marotta, prenose italijanski mediji, te se dotakao sezone u Seriji A.

"Napoli i Inter rade nevjerovatne stvari ove sezone. Mi otprilike imamo isti broj bodova kao i prošle sezone u ovom periodu, tako da ove dvije ekipe rade neuobičajene stvari."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je trenutno na trećem mjestu u Seriji A sa dva boda manje u odnosu na vodeći Inter. Na drugom mjestu je Napoli.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi