Marotta napustio Juventus i sada se sprema da im zabije nož u leđa

Allegri na meti Intera

Marotta napustio Juventus i sada se sprema da im zabije nož u leđa

E. Čaušević

Inter je sinoć doživio još jedam debakl jer su igrači ovog tima poraženi na gostovanju protiv Cagliarija sa 2:1.

Klub s Meazze još jednom je uspio razočarati svoje navijače, a nakon novog poraza na udaru kritika našao se trener Luciano Spalletti. Navijači Intera već odavno traže smjenu Spallettija jer nisu zadovoljni poslom koji on obavlja na klupi ovog kluba.

Spalletti je ove sezone imao nekoliko nevjerovatnih poraza koji su u potpunosti okrenuli većinu navijača protiv njega. Navodno, čak i čelnici Intera već razmišljaju o tome da ga zamijene, ali tek na kraju sezone kada na tržištu budu treneri koji su na meti Intera.

La Gazzetta dello Sport je jutros objavila da sportski direktor ovog tima Beppe Marotta već zna koga želi dovesti u Inter. Dojučerašnji direktor Juventusa želi upravo da novog trenera traži u redovima Stare dame jer je pokazao veliki interes za dovođenje Maxa Allegrija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marotta vjeruje da će Allegri na kraju sezone napustiti Juventus i već sada je spreman da mu ponudi novi posao. U Interu vjeruju da bi Allegri bio odlično rješenje iako je želja navijača Jose Mourinho koji nema ništa protiv povratka na Meazzu.

Međutim, u Interu smatraju da nije pravo vrijeme da se Mourinho vrati, odnosno da finansijski ne mogu to sebi sada priuštiti. No, do ljeta je ostalo još mnogo vremena, te će biti zanimljivo vidjeti kakva je Spallettijeva sudbina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi