Marotta: Pjanić? Nismo ni pričali s Romom

Direktor Juventusa o bh. fudbaleru

Marotta: Pjanić? Nismo ni pričali s Romom

Endin Čaušević

Direktor Juventusa, Giuseppe Marotta, izjavio je danas da Stara dama nije uopšte kontatkirala Romu u vezi Miralema Pjanića.

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome gdje će Miralem Pjanić nastaviti svoju karijeru, a u posljednje vrijeme najviše se govori o tome da ide u Juventus. Po tom pitanju u medijima se oglasio direktor Stare dame.

"Zadnjih dana mnogo čitam o tome da ćemo dovesti Pjanića, ali istina je da nismo ni kontaktirali Romu u vezi njega. Istina je da je on sjajan igrač, ali kontakta s njim nema", rekao je Marotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je dodao da u Juve neće doći ni Isco, jer čelnici  Stare dame ne mogu da se dogovore oko visine obeštećenja sa kraljevskim klubom. Ipak, pozitivna vijest za navijače prvaka Italije je da će u klubu ostati Alvaro Morata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi