Kako sada izgleda Marouane Fellaini? Afro frizura je odavno prošlost

Bivši igrač Manchester Uniteda

Kako sada izgleda Marouane Fellaini? Afro frizura je odavno prošlost

A. Čaušević

Marouanea Fellainija ljubitelji fudbala pamte po afro frizuri i lako su ga primjećivali na terenu upravo zbog njegovog izgleda.

Prepoznatljiva afro frizufa je za Fellainija odavno prošlost što je potvrdio i u nedavnoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

"Ponekad biti brat je bolje nego biti super heroj", napisao Fellaini u opisu fotografije na kojoj je predsatavio plave pramenove.

Ovaj 34-godišnjak je i dalje aktivan. Već tri godine nastupa za kineski SD Luneneg gdje zarađuje odličnih 250.000 eura sedmično.

Belgijanac je prošle godine osvojio i titulu prvaka Kine, a na 23 utakmice je postigao 10 golova, a nada se da će uspjeh ponoviti i u novoj sezoni koja starta za vikend.

Fellinija je kao igrač sazrio u Standardu, a svjetsku slavu je doživio igrajući u Engleskoj. Prvi klub mu je bio Everton, a zatim je prešao u Manchester United.

U Unitedu koji ga je 2013. godine platio ogromnih 30 miliona se zadržao čak šest godina uz osvojenih nekoliko trofeja kao što su Europa Liga i FA Cup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi