Huligansko ludilo ponovo na tribinama

Gađaju se bakljama

Huligansko ludilo ponovo na tribinama

M. Šljivak

Utakmica Marseillea i PAOK-a u Konferencijskoj ligi večeras će biti pod posebnom pratnjom svih. Razlog su navijači oba tima koji se spremili za haos.

Pred ovaj duel huligani Marseillea napali su hotel u kojem je bila delagacija grčkog tima, a ispadi su se prenijeli i na tribine čuvenog Velodromea.

Navijači Marseillea pokušavaju se na sve načine obračunati s navijačima PAOK-a. Zapaljene baklje lete s jedne na drugu tribinu i ovo bi mogla biti duga noć za sve u Marseilleu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ništa ovo nije za navijače francuskog velikana. Oni su poznati kao huliganska skupina kojoj nije strano napraviti velike incidente.

Često je zbog njih klub plaćao kazne, tribine su zatvarane, ali do huliganskih glava je teško doći i zamoliti ih da ne rade ovakve stvari.

Top Komentari

Nele.
Pa nista, samo pitati engleze kako se to rjesava. Ili samo lupat po dzepu. Sljedecu tekmu pred praznim stadionom i tako nastavit. Kod njih su to ozbiljne cifre. Dok se ne opamete.
0 1
Dragan_B
"..njih pedeset hiljada gađaju se kamenjem.."
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi