Huligani Marseillea napali hotel u kojem su bili članovi PAOK-ove uprave i navijači

Pojavile se video snimke nemilih događaja

Huligani Marseillea napali hotel u kojem su bili članovi PAOK-ove uprave i navijači

E. Škorić

Marseille i PAOK večeras igraju prvi meč četvrtfinala Konferencijske lige, a noć ranije dogodio se napad na hotel u kojem su bili smješteni gosti iz Grčke.

U hotelu koji je napadnut od strane domaćih huligana bili su smješteni članovi uprave PAOK-a koji su doputovali u Francusku na utakmicu.

Osim njih, bilo je u istom hotelu smješteno i 40-ak navijača koji su doputovali iz Soluna, a francuski mediji pišu da je došlo i do fizičkog obračuna ispred hotela i da je bilo nekoliko lakše povrijeđenih osoba.

Francuska policija je na kraju uspjela zaustaviti okršaj huligana i spriječiti nerede većih razmjera.

Pojavile su se i video snimke napada na hotel u Marseilleu.

Inače, meč ovih timova igra se večeras u 21 sat, a pobjednik nakon 180 minuta igre ide na boljeg iz duela Feyenoord - Slavia Prag.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

[twitter]https://twitter.com/SdnaGr/status/1511850245940031493[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/SdnaGr/status/1511849712504254467[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi