Bivši prvak Evrope kontaktirao Sarrija, on već donio odluku

Marseille ga želi za trenera

Bivši prvak Evrope kontaktirao Sarrija, on već donio odluku

E. Škorić

Maurizio Sarri na meti je Marseillea, koji je od danas i zvanično bez trenera.

Andres Villas-Boas dao je ostavku, Marseille je istu prihvatio, pa francuskom klubu predstoji potraga za novim trenerom.

Navodno su u Marseilleu i prije odlaska Portugalca kontaktirali Maurizija Sarrija, bivšeg trenera Napolija i Juventusa, koji je trenutno bez angažmana.

Italijanski novinar Fabrizio Romano prenosi da je nekadašnji prvak Evrope već kontaktirao Sarrija, koji se također povezuje i sa Romom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sarri je svjestan da ga čeka nered na jugu Francuske i zato nije spreman da preuzme ekipu koja nema šansi za titulu, a upitno je može li sa trenutnim sastavom i do pozicija koje vode u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi