Martial prelazi u Bundesligu?

Francuz u Wolfsburgu?

Martial prelazi u Bundesligu?

Francuski fudbaler Anthony Martial trebao bi do kraja prelaznog rok napustiti Manchester United.

Martial je doveden prije dvije godine za preko 50 miliona eura, ali se za sada nije najbolje snašao u dresu Crvenih đavola. 

Ipak, trener Jose Mourinho nema namjeru da ga se odrekne tek tako pa bi ga najradije poslao na posudbu prije nego prodao. Njemački Kicker danas prenosi informaciju da je ekipa Wolfsburga zainteresovana za dovođenje Martiala na posudbu te da su već poslali upit Manchester Unitedu. 

Čini se kako bi to mogla biti idealna destinacija za Martiala jer bi sigurno igrao mnogo više nego na Old Traffordu, pa bi ovaj potez možda i mogao da mu spasi karijeru. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Martial je prošle sezone odigrao 25 mečeva u Premiershipu te je postigao četri pogotka uz šest asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi