Martial se oglasio nakon "bijega" iz Uniteda i velike novčane kazne

Francuz prisustvovao rođenju sina

Martial se oglasio nakon "bijega" iz Uniteda i velike novčane kazne

Antohny Martial se konačno oglasio nakon što su se pojavile ifnormacije da mu je izrečena kazna od oko 180.000 funti jer je "nestao" sa američke turneje njegovog Manchester Uniteda.

Francuz je kažnjen od strane kluba jer se nije pojavio na treningu Manchester Uniteda u Los Angelesu nakon rođenja njegovog drugog djeteta.

Jose Mourinho je dopustio Martialu da se vrati u Englesku kako bi prisustvovao porođaju, ali se on nije priključio ekipi po dogovoru, pa su mnogi otočki mediji konstatovali da je Francuz "pobjegao" iz ekipe.

Martial nije pobjegao, ali će se svejedno suočiti sa pozamašnom novčanom kaznom od 180.000 funti zbog kršenja klupske discipline. Ipak, danas se, prvi put nakon pojave vijesti o kazni, Francuz oglasio na na društvenim mrežema.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hvala vam na svim vašim porukama. Moj mali Swan je dobro, za majku je bilo nešto teže, ali sada je bolje, hvala Bogu. Izvinite, ali porodica mi je na prvom mjestu. Sutra se vraćam u Manchester", poručio je Martial.

Očigledno je, međutim, da Mourinho nije presretan postupkom Anthonyja Martiala koji se i dalje povezuje sa napuštanjem Old Trafforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi