Tajni sastanak na Beverly Hillsu: Barcelona počela pregovore sa Pogbom
Donosi li kraj ljetne pijace još neki veliki transfer? (Foto: EPA)

Veznjak napušta Old Trafford?

Tajni sastanak na Beverly Hillsu: Barcelona počela pregovore sa Pogbom

M. Šljivak

Reprezentativac Francuske i fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba mogao bi promijeniti klub ovog ljeta.

Italijanski Tuttosport, objavio je jutros kako je ekipa Barcelone na tajnom sastanku na Beverly Hillsu u Los Anglesu počela pregovore sa Pogbom.

Navodno, sastanak sa Pogbom održao je Eric Abidal, a novinar Raffaele Diversa tvrdi da je Abidal i otišao u SAD samo zbog sastanka sa veznjakom Uniteda.

Abidal je inistirao da se sa Pogbom nađe u privatnoj vili kako bi van očiju javnosti mogli razgovarati o transferu. Dobio je i pozitivan odgovor od 25-godišnjeg fudbalera koji želi napustiti Manchester United.

Njegov odnos sa Joseom Mourinhom je jako loš. Nema namjeru da provede još jednu sezonu na Old Traffordu i svakako da u narednim danima treba očekivati ponudu katalonskog velikana na adresi ekipe iz Manchestera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Barce interes za Pogbu je pokazivao i Juventus. Torinski tim bi ga rado vratio u svoje redove, ali činjenica da nisu prodali Miralema Pjanića zatvorila je vrata ovom transferu, pa je Pogba mnogo bliže Nou Campu.

Francuski fudbaler je stigao u United iz Juventusa 2016. godine za 105 miliona eura. Ipak, na Teatru snova nije napravio ništa značajno i vrlo lako bi se moglo desiti da ga od naredne sezone gledamo u dresu Barcelone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti