Martialova supruga nakon godinu dana sve otkrila: "Za sve je kriv Jose Mourinho"

Ne može to više da čuva u sebi

Martialova supruga nakon godinu dana sve otkrila: "Za sve je kriv Jose Mourinho"

Endin Čaušević

Francuski napadač Anthony Martial ove sezone je konačno pronašao pravu formu.

Martial je imao problema s povredom, ali u posljednje vrijeme svojim igrama oduševljava navijače. Francuski napadač je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 18 utakmica i postigao je već devet golova.

Ovaj 24-godišnjak je dosta kritikovan od strane navijača jer ga je klub platio čak 60 miliona eura još na ljeto 2015. godine, ali Martial nije uspio da pokaže ono što se od njega očekuje.

Međutim, čini se da je Francuz konačno pronašao pravu formu, a nakon svega oglasila se i njegova supruga Melanie Da Cruz koja je osula paljbu po Joseu Mourinhu kojeg krivi za lošu formu Martiala u prethodnim sezonama.

"Tokom Mourinhovog boravka u Unitedu Martial je dosta patio. To je bio težak period za nas jer on nije igrao. Vidjeli ste da je povrijeđen i da pati, ali to nikada nije htio reći. Osjećao se kao da je zarobljen, a ni meni nije bilo ništa bolje", rekla je Da Cruz i dodala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kao supruga nisam mu mogla pomoći jer nije htio da priča o tome. Gledala sam ga kako ide prema dnu i to me slomilo. Za sve je kriv Jose jer sam saznala da su imali loš odnos i da on to nikada nije pokušao ni da riješi s mojim suprugom. Sretna sam što je dobio otkaz i nadam se da ga više nikada nećemo sresti".

"Izbjegavali smo sve te događaje koje je klub organizovao jer nismo željeli da gledamo Josea. Anthony mi nije dopuštao da govorim o tome, a imala sam dosta toga da kažem Joseu. On je ostao ovdje gdje pripada i sada pokazuje kakav je igrač. Dođe mi da vrisnem od ponosa".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Jose je i sigurno kriv kad je Martial prosle godine guzio onu francuskinju Maliku S. - zene od ovih fudbalera su postale cudo , Vanda ubjedljivo predvodi ovaj novi trend laprdanja
2 2
ISTINA
Murinjo će resuti i igrače Tothenhama.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi