Martialu se sprema velika nagrada
Francuski 22-godišnji napadač je ljetos mogao da ode iz Manchestera, ali odlučio se da ostane i to se za sada čini kao dobar potez

Potpisat će petogodišnji ugovor?

Martialu se sprema velika nagrada

E. Škorić

Anthony Martial se raspucao u posljednje vrijeme i talent Francuza više niko ne može da osori

Martial je često bio kritikovan, Jose Mourinho ga je uglavnom držao na klupi, ali on je u posljednje vrijeme proigrao i zabio je tri gola na zadnja dva meča, dva protiv Chelseaja.

Sada je navodno United odlučio da mu ponudi novi, petogodišnji ugovor i 22-godišnjak je neko ko će dobiti puno povjerenje Mourinha i uprave kluba.

Inače se tokom ljeta dosta špekulisalo o tome da bi Martial mogao da napusti Manchester, ali on je odlučio ostati i sada dobija pravu šansu na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Krilni napadač je u United stigao iz Monaca, a u dresu Crvenih vragova je do sada odigrao 92 meča i postigao je 27 golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi