Poznate sve postave: Ronaldo se vraća na Old Trafford, Džeko i Pjanić starteri

Nastavlja se Liga prvaka

Poznate sve postave: Ronaldo se vraća na Old Trafford, Džeko i Pjanić starteri

Nakon što se završe utakmice AEK-a i Bayerna, odnosno Young Boysa i Valencije, uslijedit će samo kratka pauza, pa počinju ona najveća uzbuđenja u Ligi prvaka.

Naravno, brojni ljubitelji fudbala biti će slikom na Old Traffordu gdje veliki derbi 3. kola igraju Manchester United i Juventus.

Ali, osim te utakmice postoji nekoliko vrlo interesantnih koje vrijedi pogledati. Nas u BiH prije svega bi mogla zainteresovati utakmica sa Olimpica u Rimu gdje Roma našeg Edina Džeke dočekuje CSKA iz Moskve.

Bit će ovo vrlo važna utakmica za oba tima kada je u pitanju borba za jedno od prva dva mjesta u ovoj grupi, a trener Rimljanja Eusebio Di Francesco odlučio je povjerenje ukazati ponovo našem Džeki, kao što se i očekivalo.

Sastav Rome: Olsen; Florenzi, Manolas, Fazio, Santon; De Rossi, Nzonzi; Under, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy; Džeko.

Zanimljiv bi moghao biti i susret na stadionu Santiago Bernabeu gdje Real Madrid igra protiv Plzena. U slučaju eventualnog poraza ili remija Julien Lopetegui bi vrlo lako mogao postati bivši.

Sastav Real Madrida: Navas, Vazquez, Marcelo, Nacho, Ramos, Modrić, Kroos, Casemiro, Bale, Isco, Benzema.

I za kraj smo ostavili sastave sa Old Trafforda gdje će veliki derbi odigrati domaća ekipa protiv Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester United: De Gea, Shaw, Young, Lindelof, Smalling, Pogba, Matić, Mata, Martial, Rashford, Lukaku.

Juventus: Szczesny, Alex Sandro, Cancelo, Chiellini, Bonucci, Pjanić, Matuidi, Bentacur, Ronaldo, Cuadrado, Dybala.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi