Braithwaite ponovo promijenio frizuru, a navijači Barcelone nisu imali milosti prema njemu

Danac u centru pažnje

Braithwaite ponovo promijenio frizuru, a navijači Barcelone nisu imali milosti prema njemu

Endin Čaušević

Martin Braithwaite će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti Barcelonu.

Danac je u katalonski klub stigao prije dvije godine iz Leganesa što je bio transfer koji je sve iznenadio. Ove sezone nije igrao zbog povrede, ali nakon što se oporavio bilo je jasno da će teško doći do minutaže.

Xavi na raspolaganju u napadu ima nekoliko odličnih napadača, te je jasno da će se Braithwaite teško izboriti za minutažu koju očekuje.

Zbog toga se sve više piše o tome da će Danac na ljeto da napusti Barcelonu i da mu je već postalo jasno da Xavi ne računa na njega.

No, Braithwaite se jučer ponovo našao u centru pažnje i to zbog nove frizure. Danac je ponovo promijenio svoj imidž, te je novom frizurom uspio da privuče pažnju navijača katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, nisu imali toliko lijepe komentare prema njemu, a jedan od njih je poručio da je Braithwaite u 2022. godini više mijenjao svoju frizuru nego što je upisao nastupa u dresu Barcelone.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i stajati

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi