Martin Braithwaite je dočekan na nož, izjava Rivalda mu nimalo neće pomoći

Ogroman je pritisaka na njemu

Martin Braithwaite je dočekan na nož, izjava Rivalda mu nimalo neće pomoći

E. Škorić

Bivši igrač Barcelone Rivaldo nije sretan što je na Nou Camp stigao Martin Braithwaite.

Danski napadač došao je za 18 miliona eura iz Leganesa i to nakon što je završen prelazni rok, ali zbog teških povreda Ousmanea Dembelea i Luisa Suareza, Španski nogometni savez dopustio je Kataloncima da trguje.

Dolazak Danca nije se dopao Rivaldu, koji je bez dlake na jeziku rekao:

"Iskreno, ne razumijem taj transfer niti to odobravam iz više razloga. Prvo, zato što je napravljen izvan prelaznog roka, a drugo jer je Barcelona mogla da uzme nekog mladog napadača iz La Masije. Ne vidim razlog za dovođenje ovog igrača, mislim da nije potreban Barceloni", poručio je Rivaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pitanje je kako će ovakva izjava utjecati na napadača koji je pod velikom odgovornosti nakon što je iz Leganesa mimo prelaznog roka stigao u ponajveći klub na svijetu koji je ostao bez pravog napadača.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Dobro je i rekao ja nikad čuo za ovog
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi