Neviđena blamaža: Kapiten Arsenala kao izgubljen slučaj tražio podršku pogrešnih navijača

Nevjerovatno

Neviđena blamaža: Kapiten Arsenala kao izgubljen slučaj tražio podršku pogrešnih navijača

Midhat Šljivak

Kapiten Arsenala Martin Odegaard poprilično se obrukao tokom jučerašnje utakmice protiv Liverpoola. On je tražio podršku navijača Liverpoola umjesto svojih jer nije znao gdje se nalaze.

Martin Odegaard nalazi se, kao i Arsenal, u ogromnom padu forme. Topnici su izgubili tri utakmice zaredom, a novi poraz stigao je jučer u FA Kupu, gdje su na svom Emiratesu poraženi od Liverpoola s 2:0.

Da blamaža domaćeg tima bude još i veća pobrinuo se kapiten Martin Odegaard. Nesretni Norvežanin je pozdravio pogrešne navijače.

Umjesto da traži podršku ogorčenih fanova Arsenal, on je ruke podigao ispred navijača Liverpoola. Kamera je naravno sve zabilježila i veznjak londonskog tima je postao predmet ismijavanja.

Komentari su naravno brutalni. Navijači ga ne štede i definitivno je ovo jedna od najvećih blamaža jednog fudbalera.

Oglasi

"Porazi ga ubijaju i brat ne vidi baš najbolje", komentar je jednog od navijača, dok drugi dodaje: "Brat je vidio crvenu boju i pomislio je kako je to-to".

Martin Odegaard se obrukao za dva života

Nije Odegaard znao gdje se nalaze navijači Topnika. On je jednostavno vidio crvenu boju i mislio je da je na pravoj strani.

Zbunjeni su bili svi oko njega kada su vidjeli šta radi. Nikome ništa nije bilo jasno i ovo je definitivno jedan od najbizarnijih poteza ikad.

Arsenal je u izuzetno lošoj formi. Polako posustaju u borbi za vrh tabele i čini se kako će još jedna sezona proteći bez trofeja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Sad ce se oni FOKUSIRATI I UJEDINITI, i osigurati TOP6..
0 0
Robijasi_It
Nista nepisu ovi kisobrancici iz londona zasutili se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi