Martin Odegaard proglašen igračem mjeseca - dobio jako čudan "trofej"
Foto: Twitter

Mladi Norvežanin u sjajnoj formi

Martin Odegaard proglašen igračem mjeseca - dobio jako čudan "trofej"

Martin Odegaard je kao veliki talenat 2015. godine stigao u Real Madrid. Ipak, u Realu nikada nije dobio šansu da pokaže koliko može.

Norvažaninu je, međutim, tek 20 godina i još itekako ima vremena da napravi veliku karijeru. A na posljednjoj posudbi na koju ga je Real poslao mu za sada ide odlično.

Kraljevski klub ga je ljetos poslao u Real Sociedad, a norveški ofanzivac od tada pruža odlične partije.

Tako je proglašen i igračem mjeseca Real Sociedada, a uz ovo priznanje mu je uručena i, u najmanju ruku, zanimljiva nagrada.

Naime, na poklon je dobio, poveću, frišku ribu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedan od čudnijih trofeja za ovaj tip priznanja, složit ćete se. Vjerovatno se radi o nekoj vrsti sponzorske saradnje s obzirom da je Odegaardu nagrada uručena u supermarketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi