Bonuccijeva supruga objavom digla Torino na noge: "Uvijek smo nas dvije dijelile istog čovjeka..."

Oproštaj od "najdraže prijateljice"

Bonuccijeva supruga objavom digla Torino na noge: "Uvijek smo nas dvije dijelile istog čovjeka..."

E. Škorić

Supruga iskusnog italijanskog štopera Leonarda Bonuccija, Martina Maccari, objavila je veliku objavu kojom je izazvala veliku pažnju, posebno u Torinu, ali i širom Italije.

Leonardo Bonucci je ovog ljeta potpisao za Union Berlin, napustivši tako Juventus poslije dugo godina.

Oproštaj Bonuccija od Juventusa i dalje je kontroverzan. Igrač bi mogao tužiti Bianconere zbog tretmana koji su mu dali posljednjih mjeseci (isključenje iz tima), prije njegovog transfera u Union Berlin.

Nakon preseljenja u Njemačku, oproštaj je stigao i od njegove supruge Martine Maccari, koja je na društvenim mrežama objavila podužu objavu koja se odnosila upravo na Juventus. Ona Staru damu u postu naziva svojom prijateljicom.

"Šta nam onda preostaje? Ni jadan, posljednji zagrljaj. Bilo je to kišnog jutra u Torinu. Morala sam da dođem da te pogledam jer gledajući tebe tjera me da vjerujem da na trenutak, možda, možeš da me čuješ. 13 godina. Trinaest dugih godina smo ti i ja prijatelji. I znaš to. Od onih koji je veća a jedna manja,jedna je ona koju svi vole a druga se muči da nađe svoj prostor. Prijatelji vučeni od strasti, čak i u antagonizam. Prijatelji koji ne biraju jedno drugo već koje život spaja, ko zna za kakva čudna svrha..," počela je Bonuccijeva supruga, pa je nastavila:

Oglasi

"Ti i ja smo dijelili strast prema istom čovjeku, a ti si (mogu to sada priznati) uvijek pobjeđivala. Ti si uvijek bila prva misao, ti prioritet, a ja ona sa preostalim vremenom. Uvijek si bila tu i kad je ne vidiš... Baš kao i prijatelji zbog kojih se uvijek osjećaš malo u sjeni, ali zbog kojih se na kraju osjećaš zaštićeno".

"Mislila sam da ćemo zauvijek ostati vjerni priči koja govori o životu, o davanju i uzimanju, o žrtvi i zahvalnosti, o poslu i ljubavi, životnoj priči koja govori o paktu brige.Osim moderne mašine za mljevenje mesa, mislila sam da ćemo nastaviti da brinemo jedni o drugima. Jako mi je žao. Neću promijeniti svoje načine upoznajući vas. Držim se dogovora. Ugodan život", poručila je Bonuccijeva supruga.

Jasno je da je i njoj krivo što se Juventus na ovako ružan način rastao sa jednim od svojih najboljih igrača posljednjih 15-ak godina.

36-godišnjak je dugo godina bio kapiten Juventusa, iako je u jednom trenutku proglašen izdajnikom kada je prešao u redove ljutog rivala Milana, ali se opet vratio u Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Leonardo Bonucci je u dresu Juventusa odigrao ukupno 502 utakmice i ima učinak od 37 golova i 10 asistencija.

Član Stare dame je postao 2010. godine i to je bio sve do ove godine uz, kako smo već naveli, jednogodišnju epizodu u Milanu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ss.ba
Malo licemjerno. Bit ce da ste malo "varali" staru damu sa Milanom. Onda kada je Bonuci otisao u Milan da osvaja titule.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije