Martinez ljut nakon poraza u Madridu
FOTO - EPA

Inter bez pobjede

Martinez ljut nakon poraza u Madridu

A. Beganović

U dosta bitnom susretu za obje ekipe, Real Madrid je na svom terenu u okviru 3. kola Lige prvaka savladao Inter.

Slavio je Real rezultatom 3:2, pa je tako Inter u Grupi B nakon tri kola jedina ekipa bez pobjede.

Razočarani su bili u italijanskom klubu nakon utakmice, a njihov najbolji igrač na sinoćnjem meču Lautaro Martinez je istakao da su stvorili dovoljno prilika za pobjedu.

"Šteta što smo izgubili, jer smo učinili sve da pobijedimo i nismo im dali da dišu. Ljuti smo, željeli su pobjedu u ovom meču i stvorili smo dovoljno prilika za gol. Ipak, morate prihvatiti ovaj rezultat, nastaviti dalje", rekao je Martinez nakon meča i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U ovakvim utakmicama sitni detalji su sve. Već sam govorio, no ponovit ću da činimo sve da pobijedimo, ali griješimo i na kraju to plaćamo. Moramo raditi na tome da ostanemo fokusirani tokom cijele utakmice."

Podsjetimo, nakon tri odigrana kola na čelu tabele Grupe B nalazi se Borussia Moenchengladbach sa 5 osvojenih bodova, Shakhtar i Real su osvojili po 4, dok je Inter na začelju sa 2 osvojena boda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

praise3
Lautaro overrated
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi