Martinez naknadno pozvao tajnog aduta za BiH

Talentovani Tielemans na spisku

Martinez naknadno pozvao tajnog aduta za BiH

Selektor belgijske reprezentacije Roberto Martinez je uputio naknadni poziv fudbaleru za koga će se tek čuti.

Riječ je o mladom 19-godišnjem Youriju Tielemansu koji s mnogo uspjeha nastupa za Anderlecht, a svoj debi za A tim svoje zemlje bi mogao imati baš protiv naše reprezentacije.

Martinez se na pozivanje Tielemansa odlučio nakon što je dolazak u reprezentativni tabor otkazao povrijeđeni Kevin De Bruyne.

Youri Tielemans važi za najvećeg belgijskog talenta i u narednim godinama ćemo ga sigurno gledati u ligama petice, vjerovatno u Bundesligi ili Premier ligi. Za njega je interes pokazala prvenstveno Borussia Dortmund, ali i još neki veliki evropski klubovi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč Belgije i BiH igra se u Briselu 7. oktobra s početkom u 20:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi