Martinez: Nema cijene koja je previsoka za Stonesa

Menadžer Evertona cijeni svog stopera

Martinez: Nema cijene koja je previsoka za Stonesa

Stoper Evertona John Stones će se i u ovom prelaznom roku dovoditi u vezu sa prelaskom u neki od najvećih engleskih klubova.

Nakon što je prošlog ljeta bio na pragu prelaska u Chelsea, Stones bi taj potez mogao napraviti sljedeće godine, ali na Goodisonu će tražiti ogromno obeštećenje.

"Ne mora značiti da će Stones otići čak i ako stigne ponuda kakvu očekujemo. Napravili smo ekipu za ovu sezonu i nećemo se lako odreći našeg glavnog defanzivca. Velike ponude jesu zanimljive, ali ne treba govoriti da je Stones precijenjen. Nema cijene koja je previsoka za ovakvog igrača", rekao je trener Evertona Roberto Martinez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Britanski mediji špekulišu da bi Chelsea naredne godine na adresu Evertona mogao poslati ponudu tešku čak 45 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.