Martinez o interesu Reala: "Da ne gubimo vrijeme..."

Fokusiran na reprezentaciju Belgiju

Martinez o interesu Reala: "Da ne gubimo vrijeme..."

Otkako je Real uručio otkaz treneru Julenu Lopeteugiju sve više se u svjetskoj javnosti špekuliše ko bi mogao zasjesti na kormilo Madriđana.

Spominjali su se Antonio Conte, Jose Mourinho, kao i selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez, ali, čini se, kako ovaj Španac i nije pretjerano zainteresovan da dođe na Santiago Bernabeu.

O glasinama koje kruže novinari u Belgiji su pitali Martineza, ali kratko je odgovorio...

"Hajde da ne gubimo vrijeme pričama oko toga", rekao je Martinez, koji je u ovom momentu fokusiran isključivo na posao u reprezentaciji Belgije sa kojom u posljednje vrijeme bilježi odlične rezultate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Povodom medijskih natpisa oglasio se također i portparol Nogometnog saveza Belgije, kazavši, između ostalog, kako bi se Real u slučaju interesovanja za Martineza trebao prvo njima obratiti. A kako do toga nije došlo, jasno je da u glasinama nema istine.

U međuvremenu Real je privremeno preuzeo Santiago Solari.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi