Martinez: Ponosan sam, nadam se da je i čitava Belgija

Selektor Belgije nakon velike pobjede

Martinez: Ponosan sam, nadam se da je i čitava Belgija

Fudbalska reprezentacija Belgije pobjedom nad Brazilom plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva.

Belgijanci su u polufinalu odigranom u Kazanu odigrali taktički odličnu utakmicu i na kraju slavili sa 2:1, čime su ostvarili historijski uspjeh, a korak dalje mogu da naprave ako u polufinalu savladaju Francusku.

Nakon velike pobjede blistao je i selektor Robert Martinez, koji je suznih očiju stao pred kamere.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Igrači su savršeno izveli sve što smo se dogovorili. Bilo je nevjerovatno teško igrati protiv Brazila, to je tim koji nikada ne odustaje, ali igrači su pokazali karakter i taktički savršeno odigrali. Ponosan sam, nadam se da je i čitava Belgija", kazao je Martinez, pa dodao:

"Sada ćemo uživati u trenutku, ali ne predugo, jer nam je potrebna energija za sljedeću utakmicu", istakao je selektor Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi