Martinezov agent: Neki na njegovom mjestu ne bi mogli spavati
EPA

Prokomentarisao glasine o transferu

Martinezov agent: Neki na njegovom mjestu ne bi mogli spavati

Argentinac Lautaro Martinez (22) na ljeto će biti jedan od najtraženijih fudbalera.

Martinez je iskoristio odlazak Maura Icardija u PSG i pokazao o kakvom se igraču radi, a nakon 16 postignutih golova, očekivano, na njega su 'oko bacili' brojni velikani.

U Interu se polako počinju pripremati na život bez Martineza s obzirom da je izvjesno da će napustiti Giuseppe Meazzu, a sljedeće odredište bi, kako pišu Italijani, mogla biti Barcelona. Neki mediji idu toliko daleko da pišu da prelaz skoro dogovoren.

Povodom priča o transferu sada se oglasio i Martinezov agent Beto Yaque.

"To nema utjecaj na Lautara. Drugi igrači možda ne bi mogli spavati, ali on me nikada ne zove da pita je li nešto istina ili je lažno. Fokusiran je samo na sadašnjost i na svoj rad", otkrio je Yaque, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Postojali su, naravno, razgovori s klubovima, ali nema ničeg većeg od toga. Niti šta zvanično, niti ozbiljno", ističe Martinezov agent.

Martinez ugovor s Interom ima do 2023. godine, a ugovoru ima ugrađenu otkupnu klauzulu koja vrijedi do 15. jula i iznosi 111 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije