Mašić: Nevjerovatan osjećaj, sinoćnji pogodak ću pamtiti cijeli život

Mladi napadač ušao sa klupe i postao junak Plemića

Mašić: Nevjerovatan osjećaj, sinoćnji pogodak ću pamtiti cijeli život

S. Mlaćo

Mladi napadač Anes Mašić sinoć je bio junak mostarskog Zrinjskog u duelu sa Olimpikom na otvaranju nove sezone mtel Premijer lige BiH. Bilo je 1:0, a Mašić je ušao u igru pred sami kraj meča i postao junak Plemića.

Uspio je konačno zatresti mrežu Vukova sa Otoke, nakon velikog broja šansi za domaće i nije krio zadovoljstvo. Čak naprotiv, njegovoj sreći nije bilo kraja. Nagrada je to za veliki trud koji je pokazao kroz pripreme, ali i sjajnu polusezonu koju je imao u GOŠK-u gdje je boravio na posudbi.

Dan poslije utakmice Mašić je govorio za SportSport.ba.

"Osjećaj je nevjerovatan, mislim da još nisam svjestan šta sam napravio i sigurno ću ovaj gol pamtiti cijeli život. Bilo je teško kada sam ulazio, na semaforu 0:0, a šef mi je rekao 'bez pritiska, uđi i zabij gol'. Imao sam zaista osjećaj da mogu to učiniti i na kraju se i desilo tako", kaže Mašić.

Priznaje da je dobio veliki broj čestitki. Svaka je za sebe posebna.

"Naravno, bilo ih je mnogo. Hvala svima od srca, ne mogu da izdvojim neku, jer svaka mnogo znači. Gol posvećujem Ultrasima i svim navijačima Zrinjskog", ističe mladi napadač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veći motiv za budućnost i nije mogao dobiti. Vjeruje da će sada dobiti i veće povjerenje, odnosno veću minutažu.

"Naravno da mi mnogo znači. Prije svega želim da se zahvalim šefu što je vjerovao u mene, a na meni je da se kroz treninge izborim za veću minutažu", dodao je na kraju razgovora Mašić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ForzaZrinja
Samo jako ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi