HŠK Zrinjski dobija još jedno zvučno pojačanje?

Trebotić pred potpisom

HŠK Zrinjski dobija još jedno zvučno pojačanje?

E. Škorić

Iskusni 30-godišnji Splićanin Dinko Trebotić bi ubrzo mogao postati novi član HŠK Zrinjski.

Trebotić je centralni veznjak koji bi mogao kao veliko pojačanje sletjeti u Mostar, a njegov dolazak bi svakako Zrinjski učinio još konkurentnijim u Premijer ligi u novoj sezoni.

On je trenutno slobodan igrač nakon što je krajem jula raskinuo sporazumno s Dinamom iz Minska, a prethodno je igrao u Mađarskoj za Kapošvar i Videoton, bio je i u Izraelu, igrao i za mnoge hrvatske klubove, a najviše ga se pamti iz perioda dok je nastupao za splitski Hajduk.

Upravo u Hajduku je i počeo karijeru, a u sezoni 2014/15 je s Videotonom bio prvak Mađarske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada čekamo konačan rasplet situacije i zvaničnu potvrdu od strane HŠK Zrinjski. Ona bi, vjeruje se, ubrzo trebala stići.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dino69
Previse gomilaju igrace pola ih nece 10 tekmi odigrat
5 0
snupi
A jest zvucno pojacanje.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi