Mašina za golove nema namjeru da stane: Idemo dalje!
Foto: EPA

Jasna poruka Edina Džeke

Mašina za golove nema namjeru da stane: Idemo dalje!

Midhat Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko apsolutno je najveća zvijezda Rome.

Mašina za golove je i ove sezona nezaustavljiva, a u srijedu je sa dva prekrasna gola donio veliki bod Romi protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Iako je Roma nešto lošije ušla u novu sezonu Serije A, Džeko je uvjeren kako će tim iz kola u kolo napredovati i krenuti sa serijom pobjeda.

"Nikad nisam dao gol protiv Chelseaja dok sam igrao za City. Meč u Londonu je dokaz da italijanski fudbal napreduje i sada moramo tražiti kontinuitet dobrih rezultata. Prije pet dana smo igrali loše, bod protiv Chelseaja nas mora dići i sada jednostavno u Torinu moramo doći do bodova. Jak smo tim, ali to moramo i dokazati", rekao je Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma će u nedjelju gostovati ekipi Torina u susretu 9. kola Serije A, a Džeko će u ovom meču tražiti novi pogodak. Do sada ih je postigao sedam u ligi, četiri manje od vodećeg strijelca Cira Immobilea.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi