Žele skroz da ga se riješe: Manchester United odredio cijenu za Masona Greenwooda

Nema više mjesta za njega

Žele skroz da ga se riješe: Manchester United odredio cijenu za Masona Greenwooda

E. Ganibegović

Nakon dugotrajne suspenzije Mason Greenwood se konačno vratio na teren i to kao posuđen igrač u dresu Getafea. Manchester United želi skroz da ga se riješi i postavio je cijenu za njega.

Ranije ove godine optužbe za zlostavljanje protiv Masona Greenwooda su odbačene i fudbaler je uspio da nastavi karijeru.

Getafe je ovog ljeta odlučio da ga pozajmi iz Manchester Uniteda, ali se Englez na ljeto neće vratiti na Old Trafford.

Greenwood je imao savršen start u La Ligi i postigao gol i dodao asistenciju u svojih prvih pet utakmica za španski tim.

Međutim, u redovima Uniteda ne žele ni da čuju za njegov povratak u prvi tim i spremni su da ga prodaju sljedećeg leta.

Oglasi

Kako prenosi Transfer News Live, čelnici Crvenih đavola će na kraju ove sezone na transfer listu staviti Masona Greenwooda.

Uz to, Englezi su odredili i cijenu napadača i spremni su da prihvate ponudu od 20 do 25 miliona eura.

[related]https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1714712455102837092?s=20[/related]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, početkom 2022. godine, Harriet Robson tužila je napadača Manchester Uniteda Masona Greenwooda zbog mnavodnog silovanja i nasilja u porodici.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi