Djevojka iznijela dokaze i tvrdi da ju je pretukao mladi napadač Uniteda, oglasili se iz kluba

Greenwood pod teškim optužbama

Djevojka iznijela dokaze i tvrdi da ju je pretukao mladi napadač Uniteda, oglasili se iz kluba

Edmir Škorić

Na društvenim mrežama jutros su se pojavile slike i navodi da je talentovani napadač Manchester Uniteda Mason Greenwood navodno pretukao svoju djevojku.

Harriet Robson, djevojka nogometaša Uniteda, tvrdi da ju je on pretukao i iznijela je dokaze za to, a postoji i audiozapis koji ide u prilog njenim tvrdnjama.

Oglasio se i klub sa Old Trafforda, u čijem saopštenju se navodi: "Svjesmi smo slika i optužbi koje kruže društvenim mrežama. Nećemo dalje komentarisati sve dok se ne utvrde činjenice. Manchester United inače ne odobrava nasilje bilo koje vrste".

Sportska novina "The Athletic" je kontaktirala Greenwoodove predstavnike za komentar, ali nije bilo konkretne reakcije.

Iz kompanije Nike su poručili da pomno prate situaciju oko Greenwooda i naravno da su duboko zabrinuti zbog uznemirijućih optužbi zbog kojih bi mladi napadač mogao ostati bez unosnog ugovora sa ovom američkom kompanijom sportske opreme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Greenwood koji ima 20 godina ponikao je u Manchesteru i za klub je postigao 36 golova na 130 nastupa, a dokaže li se da je zaista pretukao djevojku, bit će to velika mrlja na njegovu karijeru, čija budućnost je već sada pod znakom pitanja.

Ovo nije prvi skandal za Greenwooda, koji je ranije izbačen iz engleske reprezentacije jer je kršio pravila karantina, te se u hotelskoj sobi zabavljao sa nepoznatim djevojkama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
A dok je kurvica uzimala funte sutila si i uzivala u njegovom fetisu.
3 6
kenny
Ima te snimak cuje se kako joj lik prijeti, siluje i tjera da ima sex s njim. Zivotinju pod hitno u zatvor
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije