10

Komentari (10)

Klicko
Slučajno je penal madrid pobjedio u Londonu
Abramhimovic
Hajmo jedan aplauz za naslov hahahaha
Dasler
Sve su prilike da Real osvoji lp, nema mu niko ravan izgleda
King_Kenny
...kako ce City natamburati nekog od ovih u polufinalu to ce biti trpanje.
user1646942280
Vidjeli smo Gvardiolin ples u finalu prošle godine. Kad nemaš šta pametno kazat, bolje je šutit.
King_Kenny
@user1646942280 ...vidjeli smo,Chelsea imao 1 sut na cijeloj utakmici i slucajno zabio gol...ovaj put je dvomec,ne mogu ih 2 puta vile pronosati,ako prodju uopste u sta sumnjam.
Sars33
@King_Kenny Liverpool ili City osvaja, nema druge... Guardiola ce nabusit sve do finala... Chealse jeste pobijedio na srecu, da nemaju onakvu odbranu ne bi nista od njih ostalo, a onaj gol Havertza to nekako proslo, nekako
user1646942280
Govoriš o prvaku Evrope, ako su koga vile pronosale onda je to Liverpul u finalu u ligi gdje su trebali čiste crvene da dobiju. Sudije vam igraju i opet kmečite po portalima. Mnogo cijenim fanove Liverpula, a na takve ko ti ne želim više da trošim vrijeme. Ti si parmak obični.
King_Kenny
@user1646942280 ...tisina plasticaru,fasovali ste u finalu kupa gdje je cist gol ponisten Liverpoolu,ali ni sudije vam nisu mogle pomoci na kraju.
herrr_remi
Hajmo Plavi do pobjede!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti