Mason Mount objasnio svoje neobično slavlje nakon gola na Anfieldu

Imao je inspiraciju

Mason Mount objasnio svoje neobično slavlje nakon gola na Anfieldu

E. Škorić

Mlada zvijezda Chelseaja, Mason Mount, bio je junak jučerašnjeg derbija na Anfieldu.

Mount je postigao jedini pogodak u pobjedi Plavaca nad Liverpoolom, što je bio peti domaći poraz Redsa u nizu, dok je Chelsea pod vodstvom Tomasa Tuchela nastavio da dominira.

Mount je imao neobičnu proslavu gola, a sada je otkrio i kako je došao na tu ideju. U tome mu je pomogao i saigrač Reece James.

“Ja i Chilly (saigrač Chilwell) uvijek sjedimo iza Zoume u avionu kad putujemo na neki meč Lige prvak i slično. Uvijek gleda crtiće, a mi ga obično gledamo s leđa i smijemo mu se. Rekli smo ako neko od nas postigne gol, proslavit će ga na način da odglumi nekog tipa iz crtića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam Mount objavio je uređenu verziju svog slavlja na Twitteru nakon utakmice, s natpisom nadahnutim Dragon Ballom.

[twitter]https://twitter.com/masonmount_10/status/1367619026361454593[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti