Deeney stao u odbranu Grealisha: Mislite da bi ja sjedio kod kuće?

Nakon što je prekršio izolaciju

Deeney stao u odbranu Grealisha: Mislite da bi ja sjedio kod kuće?

E. Oštraković

Kapiten Aston Ville, Jack Grealish, napravio je glupost kada je umjesto da bude u karantenu napravio saobraćajnu nesreću.

Svi mediji su ga osudili, ali je u njegovu zaštitu stao kapiten Watforda Troy Deeney.

"On je moj prijatelj i fin je momak. To se dešava kada ljude silite da rade nešto na što nisu navikli. Mlad je igrač i nema djecu, a zarađuje mnogo novca. Mislite da bi ja sjedio kod kuće da sam kao on", rekao je kapiten Watforda, te je dodao:

"Kako to da niko ne napada Mounta? On je prekršio karanten jer je igrao mali nogomet. Nema razlike između njegovog i postupka Jacka", završio je Deeney.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Javnost u Engleskoj nije dobro prihvatila to što je napravio Jack Grealish, dok sa druge strane niko nije spominjao postupak Mounta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi