Mastilo: Uprava će razmatrati da li idemo na prvo mjesto

Goražde hit polusezone

Mastilo: Uprava će razmatrati da li idemo na prvo mjesto

S. Mlaćo

Hit prvog dijela sezone svakako je FK Goražde.

Ovaj tim će na zimsku pauzu sa drugog mjesta i šest bodova zaostatka za Olimpikom.

Danas su Goraždani remizirali u Gradačcu protiv Zvijezde. Bilo je 1:1.

"Ko može biti nezadovoljan bodom u gostima i protiv ovakve ekipe? Tu ima nekoliko igrača koje bih radio vidio u Goraždu. Pravili su nam pritisak, utakmica je bila fer i muška. Mislim da je remi realan rezultat", kazao je trener Goražda Gordan Mastilo za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Čestitam mojim momcima, ovaj rezultat nam niko ne može osporiti. Sada će Uprava da razmatra planove. Uprava će donijeti odluku da li se ide na prvo mjesto", dodao je Mastilo.

Top Komentari

Mostar
Mastilo nista vi necete moc, ako ista tu je Tosk, a vi ima da platite ono zajedno sa Olimpickama, odlicno Znas Sve trebate od prosle God platit sto ste radili na zelenom tepihu nedjela, a niti imate stadion sa infrastrukturom, ni reflektori, a P. Liga po novom mora imat tu infrastructure i Sve raspolozive resurse, a ili olimpicke ili Tosk vi nedaj boze mamu li vam bezobraznu.. M.U.S.V.D.G
1 1
Grohot
bezze ce te lovu iskihat a kazna vam slijedi zbog ne-djela proslu sezonu...cuvajte lovu za neku drugu priliku
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi