Mateo Kovačić se ovog ljeta vraća u staro jato?

Želi ga Inter

Mateo Kovačić se ovog ljeta vraća u staro jato?

Sudbina hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića još uvijek je velika nepoznanica.

Ovaj igrač veznog reda je proteklu sezonu proveo kao član Chelseaja gdje je bio na posudbi iz Real Madrida, ali čini se kako na Stamford Bridge stadionu neće ostati i sljedeće sezone.

Kovačić očito nije zadovoljio uslove uprave Plavaca, a tu situaciju će pokušati da iskoriste Antonio Conte i njegov novi klub Inter.

Nerazzurri su, prema pisanju Tuttosporta, spremni da dovedu Kovačića ovog ljeta na posudbu sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj fudbaler je, kao što je to već dobro poznato, već igrao za Inter iz kojeg je na ljeto 2015. godine prešao u Real Madrid kojeg je tada vodio Rafael Benitez. Visina transfera je bila 38 miliona eura, a smatra se da bi za otprilike toliko novca Real sada pristao da proda Hrvata.

Inače, on je u prošloj sezoni u dresu Chelseaja odigrao 51 utakmicu i upisao dvije asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi