Inter kvari posao Barceloni i dovodi čudo iz Francuske!

Nerazzurri se ne šale

Inter kvari posao Barceloni i dovodi čudo iz Francuske!

S. Grebović

Inter je ove sezone osigurao primarni cilj, a to je svakako plasman u Ligu prvaka koji su izborili tek u posljednjem kolu.

I dok iščekujemo potpis Edina Džeke za trostrukog prvaka Evrope, mediji na Apeninima donose vijest da je Inter blizu dovođenja sjajnog mladog veziste Sochauxa Luciena Agoumea.

Engleski i španski klub su navodno bili spremni da plate šest miliona eura za njegove usluge. Nerazzurri su odlučili izjednači tu ponudu, postigli su dogovor i mladi vezista je prema nekim informacijama već na putu za Milano.

On bi danas trebao da završi ljekarske preglede i parafira saradnju sa klubom do juna 2020. godine. Iako je tek napunio 17 godina u Francuskoj ga uveliko porede sa Paolom Pogbom, a u sezoni za nama u dresu Sochauxa je upisao 16 nastupa.

Bio je velika želja čelnika Barcelone, ali čini se da je ovaj tijendžer odabrao Inter kao novu destinaciju u svojoj karijeri i klub u kojem smatra da bi mogao imati najviše napretka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Da li to znaci da barcelona dovodi Dzeku? Raspitajte se malo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti