Mateo Marić iz Širokog Brijega u Lokomotivu!

Potpisao ugovor

Mateo Marić iz Širokog Brijega u Lokomotivu!

S. Mlaćo

Sada već bivši član Širokog Brijega Mateo Marić karijeru će nastaviti u Lokomotivu iz Zagreba.

Potvrđeno je to iz NK Široki Brijeg, a Marić je potpisao višegodišnji ugovor.

"Na odlasku iz Širokog Brijega želim se zahvaliti svima u klubu, a najviše onima koji su mi dali priliku napraviti prve korake u nogometnoj karijeri. Hvala stručnom stožeru i svim suigračima s kojima sam imao čast dijeliti svlačionicu. Postali ste moja druga obitelj. Također, hvala i svim navijačima bez kojih nogometna priča u Širokom Brijegu ne bi bila ista. Na kraju, najveća zahvala ide mojoj obitelji koja mi je bila najveća podrška, poglavito u teškim trenutcima“, kazao je Mateo Marić i poželio sreću momčadi u nastavku karijere.

Mateo Marić
Mateo Marić NK Široki Brijeg NK Široki Brijeg Pozicija: MF

Statistika

19 nastupa
19 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg će mi zauvijek ostati u srcu. Želim mu svu sreću u budućnosti i da uvijek bude tamo gdje pripada – u samom vrhu Premijer lige BiH. To vam od srca želi vaš Mara“, poručio je Marić na odlasku.

U aktuelnoj sezoni Mateo Marić je upisao 20 nastupa (1 pogodak i 1 asistencija) u dresu Širokog Brijega i svaki je put nastupio u početnoj postavi, a u igri je proveo ukupno 1738 minuta. Za momčad s Pecare ukupno je nastupio 86 puta.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi