Sudija iz Ćitluka nije se proslavio na Grbavici

Musi prijeti žestoka kazna!

28

Komentari (28)

zgembo.popuslic
Uzeo je on pare za ovo sudjenje, taman toliko da nadomiri taj period sto ce bit suspendovan, a pitanje je od koga je uzeo pare, dal od Borca kojeg guraju u evropu zbog Vice il od Olimpika koji sam sebe gura da ostane u ligi
milozadrago
ajde vise samo kmecite..
kurjak
Nema tu kazne dok ga odmah posle utakmice saletiš u svlačionici i samo jedna minuta, podereš ga da pamti za sva vremena.
chelsea321
Sredit ce to sve babo amar nista ne brinite icete vi i sa šeste pozicije u evropa ligu
fukaraslana
Oderite Musu i pomocnike da do kraja prvenstva nema sudjenja
Nera900
Dabogda te u zatvor zatvorili majmune prodani
wubpozz
Piše se Čitluk
fukaraslana
Cevjanovic sudija pomaze Olimpiku toliko voli Slobodu
Brazuka
Sarbit2019
Sve svirao regularno.Mitomani se ne drze izgleda izjave velikog vožda Ivice"pustite sudije i ako svira 5 penala ako smo bolji dacemo 6 golova".Malo cinicno od Mitomana.
BlueBoys
Poglavico, hoces li vise odgovoriti kako je nastala RUSKA KOPIJA TORPEDA U SARAJEVU? PHAHAHHA...Jesi me to blokirao pipune? Phahahaha...Ne pravi se mutav... Hajde krangu prosvjetli nas da razbijemo taj mit o nastanku proojektila za podvodno ratovanje aka Torpedo a od 49 god aka Sarajevo. :)
Sarbit2019
Pa vec sam ti odgovorio prije par dana.Moras citati postove ,napravila nas UDBA da ljudi ne bi morali gledati JAD i Čemer od željkana.I hvala im isto kao sto su napravili Partizan,C Zvijezdu,Dinamo,mozes misliti da nas UDBA nije napravila koga bi grad Sarajevo gledao željkana u II ligi od 46 do 55 ili total 40 godina II lige za željkana, ili da ceka jedan citav grad Sarajevo na prvu titulu 50 godina kao vi,a na drugu jos 25 godina MAŠALA.Sve ukupno 75 godina ,a svega 2 titule.UDBASKI klub za 76 godina 8 komada.Hvala UDBI sto nas rijesi bjede i Jada.Kako je poglavica BRKO KOJI SJEDI (sjedi otkaza ne nudi).Vidim sada si sa Zagora presao na Nindza Kornjace,fino fino Karamba i Karambita upala ti Ki+a.ps nebitan si ti da te se blokira.
bistrik87
sjetite se kada je nakon svake zeljine utakmice sudija bio suspendovan :) sve to dodje na svoje
nedoni46
Zelje i zrinjskog, sudile sudije iz omladinske lige haha
Edin Merlin
Eno zbog te utakmice kelje mora vratiti majice Hahahahhahahaah
tuner
navijao sam za olimpik, ide mi u prilog rezultat zbog veleža čiji sam navijač, ali da je oštetio plave jest.
Nele.
A sta Zeljo ima od toga sto ce konj bit kaznjen?
fukaraslana
Pa dobio je Velez nazad na Tusnju pokrali ste Slobodu
SonPen1946
Covjek odradio perfektno utakmicu, dzaba kad su kmečavci sa kmečavice navikli da se njima šilji.
Cheguevara1921
ti komplet familiju!
tuner
Ne znam odakle si, ali posjeti očnog ili neka ti neko pojasni pravila.
Fareus1921
A hajde mi reci,šta radi ruka u položaju od skoro 90 stepeni iznat tijela?Da ti to nije ok????
tbra
Objesi se pasa
BlueBoys
Poglavica ruska salata zvana Torpedo ne miruje. Phahahah...Na sta si ti navikao pekmezu, kod tebe se iz aviona vidi efekat cokolina iza 9 sati. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti