Materazzi odgovorio Ibrahimoviću: "Hvala ti..."
EPA

Sarkastični Marco

Materazzi odgovorio Ibrahimoviću: "Hvala ti..."

Nije se dugo čekalo da Marco Materazzi odgovori Zlatanu Ibrahimoviću nakon što je ispričao anegdotu o njihovom međusobnom okršaju.

Materazzi je u svojih 10 godina na Giuseppe Meazzi zaslužio status jednog od najgrubljih defanzivaca u tadašnjem fudbalu, a na svojoj koži to je najbolje osjetio Ibrahimović dok je igrao za Juventus.

Posljedice Materazzijevog starta Ibrahimović je dugo osjećao, a na osvetu čekao je pune četiri godine. Na derbiju između Milana i Intera je 'kung-fu' udarcem poslao Italijana u bolnicu pokazavši kako ni on ne preže od prljavih prekršaja.

Izjavu Ibrahimovića u međuvremenu na sarkastičan način prokomentarisao je Materazzi. Na svom Instagram profilu je objavio fotografiju Interove generacije koja je u sezoni 2009/2010. osvojila Ligu šampiona, a upravo to je jedini trofej koji Ibrahimović nije uspio da osvoji.

"Došao sam, vidio sam, pobijedio sam", započeo je Materazzi u Ibrinom stilu, pa onda dodao: 'Hvala Zlatane. Bez tebe ne bismo nikad pobijedili."

U objavi Materazzi je označio i Samuela Eto'oa, koji je ljeto prije nego što je osvojena tripleta zamijenio u Interu upravo Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

dobojan90
Covjek je u pravu, da nije otisao Ibra u Barcu tj Eto'o dosao u Inter nebi ni osvojili tripletu jer je isti taj Eto'o i doprinjeo tome ponajvise. Forza Inter!!! Forza Marcooo!!!
2 0
Syr
Mnogo govori o karakteru tog covjeka..dno Dao Bog snagu a nije pamet.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi