Matias Godoy potpisao za zagrebački Dinamo

Veliko pojačanje iz Argentine

Matias Godoy potpisao za zagrebački Dinamo

E. Čaušević

Zagrebački Dinamo danas je predstavio veliko pojačanje na Maksimiru.

Naime, Dinamo je danas potvrdio dolazak mladog argentinskog napadača Matiasa Godoyja. Ovaj 18-godišnjak na Maksimir stiže iz argentinskog kluba Rafaela gdje je oduševio prošle godine svojim igrama.

Iz Dinama su potvrdili da je Godoy stigao u klub, te da će biti u konkurenciji već za naredni meč ovog tima. Godoy je prošao i mlađe kategorije reprezentacije Argentine, a od njega se tek očekuju najbolje partije.

"Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da su svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu", rekao je Godoy nakon potpisa ugovora.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fce
Jo's jedan gay u dinamu
0 2
Adnanos
Cuo sam da ce Sarajevo podpisat Thiago Almadu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi