Matića zadesio problem, porodici i prijateljima poručio: "Budite oprezni"

Nimalo prijatna situacija

Matića zadesio problem, porodici i prijateljima poručio: "Budite oprezni"

Ako mislite da je vaš mobitel i sve ono pohranjeno u njemu samo vaša privatna stvar onda bi se mogli vrlo neugodno iznenaditi.

Naime, nezgoda ovakve prirode pred Svjetsko prvenstvo zadesila je srbijanskog reprezentativca Nemanju Matića. Njemu su nepoznati počinitelji hakirali mobilni telefon, ali je na vrijeme uspio da upozori prijatelje i porodicu, objavivši to na svom Instagram profilu.

"Važno obavještenje za moje prijatelje i porodicu. Moj broj telefona je hakovan. Budite oprezni", napisao je fudbaler Manchester Uniteda.

Reprezentativci Srbije se trenutno u Austriji spremaju za Svjetsko prvenstvo, a iako se čini sve da imaju neophodan mir, očito bez problema ne mogu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Svakako nimalo prijatna situacija...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi