Matijević priznao šta je rekao Kloppu kad mu je isplazio jezik: 'Ku*vin sine, koga ti je*eš?'

Svađa kraj aut linije na nedavnom Svjetskom klupskom prvenstvu

Matijević priznao šta je rekao Kloppu kad mu je isplazio jezik: 'Ku*vin sine, koga ti je*eš?'

Treneri meksičkog Monterreyja Ricardo Antonio Mohamed Matijević i Liverpoola Jurgen Klopp nedavno su imali verbalni okršaj kraj aut linije. 

To se odvijalo tokom polufinalnog susreta Svjetskog klupskog prvenstva u kojem je meksički tim pokušao spriječiti prvaka Evrope da se domogne finala.

U susretu je viđeno nekoliko grubih startova, a trener Meksikanaca je u jednom trenutku smatrao da igrač Redsa Joe Gomez zbog jednog starta treba dobiti crveni karton.

Zbog toga je gestikulisao rukama prema glavnom sucu, a to se Kloppu nije svidjelo pa mu se Nijemac narugao. Uslijedila je odmah i reakcija s druge strane, a toga se Matijević prisjetio u razgovoru za Enganche. Objasnio je šta je tom prilikom rekao Kloppu:

"Pokazao je manjak poštovanja prema meni. Klopp je tražio žute kartone jer je tvrdio da smo stalno udarali Salaha. Tada sam ja tražio crveni za jednog od njegovih igrača, a onda je on isplazio jezik prema meni kao pi**a. Prvo sam se samo nasmijao, ali onda sam izgubio smirenost. Nisam ni sam siguran što sam mu rekao, ali mislim da je bilo nešto u stilu: 'Kur**n sine, koga ti to j**eš?' To je samo izašlo iz mene", kaže trener hrvatskih korijena.

Liverpool je taj susret dobio sa 2:1 i kasnije je osvojio pehar jer je u finalu bio bolji od Flamenga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Misli da je dobar ako je to rekao Kloppu. Treba ti biti cast jer si igrao protiv takvog trenera. A ne glumiti budalu
3 1
RacioEmocionalan
Koji sukob civilizacija u identitetu trenera. Skoro jednak sukobima koji se dešavaju u njegovom mozgu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi