Liverpool poslao mladog napadača na posudbu

Brewster završio u Swanseaju

Liverpool poslao mladog napadača na posudbu

Liverpool je danas sklopio dogovor oko posudbe mladog napadača Rhiana Brewstera u Swansea. 

Brewster je noogmetaš koji ima samo 19 godina i Klopp mu je ove sezone pružio šansu na dvije utakmice Liga kupa i jednom meču FA Cupa.

Jasno je da njemu treba mnogo više prostora za igru u seniorskom fudbalu u narednom periodu pa je odlučeno da ga klub pošalje na posudbu u Swansea.

On će se tamo zadržati do kraja tekuće sezone, a Redsi će sigurno pratiti njegov napredak iz dana u dan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Swansea je inače ekipa koja se trenutno takmiči u Championshipu i u ovom rangu takmičlenja zauzima 6. poziciju. Do kraja sezone sigurno će se boriti za povratak u Premier ligu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi