Mato Neretljak novi šef struke NK GOŠK
Nekadašnji hrvatski reprezentativac na klupi GOŠK-a

Debituje protiv Željezničara u nedjelju

Mato Neretljak novi šef struke NK GOŠK · Saznajemo

S. Mlaćo

Mato Neretljak je novi šef struke NK GOŠK. Naime, Feđa Dudić je nakon remija sa Čelikom u srijedu odlučio podnijeti ostavku i napustiti klubu premijerligaša iz Gabele, a na njegovo mjesto doći će Neretljak. 

Za SportSport.ba će je potvrđeno iz NK GOŠK da je saradnja sa Neretljakom dogovorena do kraja sezone, a ovaj nekadašnji hrvatski reprezentativac prvi trening sa novim timom odradit će danas.

Neretljak je posljednji angažman imao u prošloj sezoni u HNK Orašje, kojeg je vodio sa dosta uspjeha, a prethodno je bio i šef struke NK Metalleghe, kada je tim iz Jajca igrao u Premijer ligi.

U igračkoj karijeri nastupao je za Rijeku, Zadar, Hajduk, Suwon Bluewings, Omiyu, Osijek...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Debi na klupi GOŠK-a imaće u nedjelju kada ovaj tim u okviru 12. kola gostuje Željezničaru na Grbavici. GOŠK nakon 11. odigranih kola zauzima tek 11. mjesto sa sedam osvojenih bodova.

Top Komentari

Jadnimi
U nedelju, uobićajeni pozitivan trenerski šok, i bod
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi