Nerealan izgled Fanimovih nožnih mišića

Fotografija iz teretane sve otkrila

Nerealan izgled Fanimovih nožnih mišića

A. Čaušević

Matthias Fanimo je očigledno iza sebe ostavio nezgodnu povredu i na proljeće bi trebao biti udarna igra Sarajeva. 

Nakon što su ekipu napustili Amar Rahmanović i Benjamin Tatar očekivanja od Fanima su velika, a čini se da će Englez biti izuzetno spreman da odgovori svim izazovima.

Brzonogi krilni fudbaler je propustio prvi dio priprema u Hercegovini, ali je tokom pripremnog perioda u Hrvatskoj pokazao da će biti spreman.

Brzina i eksplozivan dribling su glavne karakteristika sjajnog Engleza, a zašto je to tako pokuzuju i njegovi impresivni nožni mišići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naši šampioni vrijedno treniraju i u teretani City Gym Sarajevo u Sarajevo City Center. 💪 #Pripreme2021 #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, February 17, 2021

Sarajevo je na društvenim mrežama objavilo fotografije sa treninga iz teretane, a svakako je najviše pažnje privukla Fanimova fotografija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Pa jel crnac il nije?Njima je u genetici da imaju jake mišiće itd...
1 17
velezovac
Pa kad cijeli život trči i ne radi ništa drugo...
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi