Fotografija iz teretane sve otkrila

Nerealan izgled Fanimovih nožnih mišića

38

Komentari (38)

rabodimis
Sinoc sanjam derbi, ko prekid neki sudija svira, Fanimo se zaletio prema golu a morzu ispala flasa vode pored aut linije i bas u tom momentu Fanimo pokusava da centrira bas pored te iste linije.. i slucajno opali nogom u gu*icu vec sagetog morza.. odleti papak, muk na stadionu, muk pred malim TV ekranima, muk na radiju, muk na internetu... a onda kad su sve tribine skocile na noge, gledaoci ispred malih TV ekrana, slusaoci pored svojih prijemnika, hakleri sa zeljine web stranice.. ovacije su trajale do jutros.. A na ss.ba ogroman naslov "Da li je morzu konacno doslo iz gu*ice u glavu ? Kakav volej Fanima !!! "
blukalr
Kljucna rijec 'sanjao'
rabodimis
@blukair Kako ti kazes.. ja sam ljut na njega SAMO zbog "zdenke", 5%, zavadjanja mojih sugradjane.. papak je proveo rat u Francuskoj pa dosao nama nake pasjaluke prodavat.. Mene je uvrijedio "okolo", kao i ja njega.. Tebi je sredio rekordni niz poraza, da bi se uvalio opet u zelja, opljackao ti klub.. bolje da i ti sanjas ko I ja, to je uhljup par excellence, jedan od vecih papaka koje je ovaj grad vidjeo u poslijeratnoj istoriji..
velezovac
Pa kad cijeli život trči i ne radi ništa drugo...
1946
I zaradjuje 15 puta vise od tebe
user1571956549
Glabas li ga Sabitagaaaa.hehehe.
Sarbit2019
user...549@gdje ce veci glabaci od vas glabanje od sezone 2012 glabare 9 godina ,a ne prestajete sa glodzanjem i glabanjem.
Taceoni
Tako reci poliranje glave??
Sarbit2019
ma kompletno pranje i glabanje glave i svih djelova user...549 se ispraksirao da ce ga online presjednik zvati u London da ga poduci tajnama glabanja.Sto bi rekao Amaw 2019 oni gol pe++som zabiju,glabare.HAHAHAHAHAHA Glabare 2013-2021.
Sarbit2019
549 zeznuto je to kad ga glabas godinama zeznuto a pršce li prsce na sve strane,a ti ga glabas i glabas i poliras i poliras ,a ono prsce ili prsce a ti ga cuclas li cuclas taman mislis evo ga necu vise kad ono opet ti ga gurnu a ti kao iskusan odmah glabare pa poliraj pa glabare pa prsce ,a kraja nema HAHAHAHAHA
Pajver
Po**** crnjo sve po sarajevu
Hakkinen
@Pajver -u vidiš li koliko si pametan pa te svi stavili na IGNOR.
Pamet izbija iz tebe i putovnica iz džepa hahahahaha.
Legendooooo
Pajver
Ma neka ti nisi polutane
Hakkinen
A gdje ću glupana ko tebe da stavim na IGNOR? Ipak imamo zajedničku šaharu putovnicu u džepu " po njamke " se i na tebe i nju. Jbg lijepim riječima kao i ti ja ti to objasnim.
Pajver
Ponavljaš se nađi nekoga da ti napiše nešto bar malo drugačije. Izgleda da su u tebi prevladali turski geni sudeći po pameti
Hakkinen
Naravno turski( ja i Turska ko ti i Zanzibar). Ko je NAD tobom vladao preko 500 godina hehehehehe ? Ubi tebe putovnica što je imam i ja a odnosim se prema njoj tako fino. Jbga sve po zaslugama
Pajver
Opet se ponavljaš pa zar nemaš nikoga pametnijeg od sebe ( a barem to nije teško ) da ti napiše bar malo nešto drugačije. A koliko si glup i zatucan govori i to o tih tvojih 500g pa ti ne znaš ni kada su ti babinu familiju poturčili e moj jadni polutane
Hakkinen
E ti moj jadni majorizirani Krvat. Što bi rekle komšije more M R Š nemam vremena za tebe crnokošuljaš!!!
rabodimis
@Pajver Hahahaha... Prijatelju da ti nije puno da se TI dotices genetike ? Pretjerujes. Ti ne znas ni kako pi*ka izgleda a ufatio se genetike, ne ide, eto ti sam skontaj, necu ti ja nista govorit.. Po ovom do sad se da primjetit da si jadan, cemeran i upadljivo glup.. Skoncentrisi se malo ako Boga znas.. LP ;)
ragge
Dobra genetika i jak trening
Zamfir19_46
Desnom puca, lijeve se i sam boji.
starigrad
Kad bi nogom odvalio brkicu odletio bi preko brda u Lukavicu.
Fareus1921
Pa jel crnac il nije?Njima je u genetici da imaju jake mišiće itd...
Nodi75
A VAMA U GENETICI DA STE GLUPANI !
nedoni46
Sarbit2019
Fareus1921@a sta ocekivati od zavijaca željeznicara glup pa glup.
Fareus1921
VI STE GLUPANI,UGLAVNOM NISTE RAZUMIJELI KOJ KOMENTAR...MISLIO SAM NA TO DA JE LOGIČNO DA ĆE CRNCI IMATI RAZVIJENIJE MIŠIĆE...MALO PROČITAJTE KOJU KNJIGU NEKAD...
Fareus1921
Šta očekivati od nepismenog...
Sarbit2019
Fereus1921@neka si ti pismen,a recenice zavrsavas sa tri tacke?Da si citao knjige znao bi da nije pristojno nazivati ljude "CRNCI" to se glupane u knjigama naziva RASIZAM.Pokusaj sastaviti bar 2 smislene recenice.Nije nista drugo ni ocekivati od zavijaca HŠK Željekan.
manijacci8787
A sta ocekivati od tebe Sarbite imas vise prijava na taj svoj jadni profil nego Escobar djela. Ti si bas onaj zatucani momak tj tastatura manijak..
Sarbit2019
manijacci8787@samo prijavljujte ISTINA BOLI nema TITULE od 2012 Nema Evrope ni ove Godine raspad Sistema HŠK Željeznicar na Respiratorima koje je Ceric Zavrsio.Zeljkan - Brotnjo 2:0 a tri penala za Zeljkana KAKO ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.