9

Komentari (9)

mehamda
Nek čisti snijeg po terenu i dati mu 500 platu dosta mu lik se nafuro da je Mesi
pjanke.sa
E vala ovo je sada do njega, veze nema sa Sablicem. Kako je idiotu u interesu da barem ne trenira sa klubom sa kojim ima ugovor? Nije mi jasan…. Da sam ja netko: dobio bi poziv jos jedan i onda kaznu da sve plate do isteka ugovora ne dobije. Sto me iznervira bezze
Shaba
Ma ne samo to bruda, nego i dodatne kazne, steti klubu. Debil definitivno nece da igra. Dobar jeste igrac, ima potez nema sta, al cesto mi djeluje lijeno i nezainteresovano. Samo ga prodat, bolje nego da cijedi klub a nikakve koristi od njeg.
pjanke.sa
Pa bolje je raskinuti ugovor na njegovu stetu, dat mu da ide i cao. A ne vuci ovakve igrace na plati. Vidjecemo kakav je ugovor i sta moze nova uprava da tu uradi. Na velikom su ispitu sa Fanimom.
GuiliDamou
Treba njega drzat pod ugovorim do isteka, al ga svako malo kaznjavat… Evo npr. sada, nije se pojavio na prozivci 5000 maraka, i svaka sljedeca greska tako…
Mackintosh
Zato si ti nitko i nista hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
pjanke.sa
@mackintosh pa gdje si ti devu podojio?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti