Nastavlja se euforija na Allianz Areni: Velika zvijezda već u opremi Bayerna!

Stigao na ljekarske preglede

Nastavlja se euforija na Allianz Areni: Velika zvijezda već u opremi Bayerna!

Endin Čaušević

Nizozemski defanzivac Matthijs de Ligt nastavit će karijeru u dresu Bayerna.

Njemački mediji objavili su prije nekoliko dana da su Bayern i Juventus već dogovorili transfer De Ligta koji će potpisati višegodišnji ugovor s njemačkim klubom.

Bayern će za ovog defanzivca vratiti 80 miliona eura i on će sigurno biti fantastično pojačanje za klub s Allianz Arene.

Da je ovaj transfer već završena stvar najbolje se vidjelo jutros jer se De Ligt pojavio u trening kampu Bayerna kako bi odradio ljekarske preglede, a nakon toga će potpisati ugovor.

Nizozemac je već u opremi bavarskog kluba što jasno govori da je transfer gotov, a nakon što De Ligt prođe ljekarske preglede očekuje se da klubovi ozvaniče ovaj posao.

Image

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je prodao prije nekoliko dana Roberta Lewandowskog, ali je njemački klub ovog ljeta oduševio navijače sjajnim pojačanjima.

Pored De Ligta u Bayern su ranije stigli Sadio Mane, Noussair Mazraoui i Ryan Gravenberch.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi