Matuidi 'kupio' Sarrija

Dobija novi ugovor

Matuidi 'kupio' Sarrija

Francuski reprezentativac Blaise Matuidi umjesto rastanka s Juventusom potpisat će novi ugovor.

U jednom trenutku ljetnog prijelaznog roka Matuidi je bio skoro dogovorio odlazak, trebao je karijeru nastaviti u PSG-u, ali njegov status u međuvremenu se potpuno promijenio.

Ostao je u Juventusu unatoč natpisima kako Sarri na njega ne računa, a sjajnim igrama u međuvremenu uspio je 'kupiti' trenera koji je insistirao da se Matuidiju ponudi - novi ugovor.

Calciomercato piše kako je Sarri uvjerio Bianconere da Matuidi još ima puno toga da ponudi u Juventusovom dresu, a preogovori između dvije strane su u poodmakloj fazi, pa se uskoro očekuje i potpis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Aktuelni ugovor Matuidiju inače ističe sljedećeg ljeta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi